EURO KAMEŇ, s.r.o.

Administratívna budova - Praha

Zobraziť všetky foto

Administratívna budova na ulici Lomnického - Praha

Administratívna budova na ulici Lomnického v Prahe sa pýši masívnym obkladom steny recepcie, ktorý bol realizovaný našou spoločnosťou EURO KAMEŇ s.r.o. v roku 2017. Tento projekt je dokonalým príkladom našich kvalitných realizačných schopností a odborného prístupu k architektúre.

Na tomto zaujímavom projekte sme použili špeciálne formátované kraje travertínových blokov, ktoré boli narezané na mieru podľa presných požiadaviek architekta. Každý jednotlivý kus obkladu váži od 150 do 350 kg, čo podčiarkuje masívny a robustný charakter celej konštrukcie.

Obklad je bezpečne kotvený pomocou špeciálnych vysoko-únosných nerezových kotiev, čo zaisťuje jeho stabilitu a trvácnosť. Celková výška kamennej steny recepcie dosahuje až 6 metrov s dĺžkou 12 metrov, čím vytvára impozantný a pôsobivý vizuálny dojem. Každý kus obkladu je unikátom, stvoreným prírodou, a táto neopakovateľná kvalita dodáva priestoru jedinečný charakter.

Dizajn tohto projektu majstrovsky prepája prírodné materiály s modernou architektúrou, čím vytvára harmonické prostredie, ktoré nielenže oslovuje estétov, ale aj pozitívne ovplyvňuje celkovú atmosféru recepcie. Tento projekt tak potvrdzuje našu oddanosť kvalite a profesionalite v oblasti realizácie kamenných obkladov.

72 m²
Spotrebovaného kameňa
9 týždňov
Prípravy a spracovania
Obchodný riaditeľ

Mgr. Ivan Demočko

0917 863 093
Vedúci lomu

Ing. Matúš Mucha

0905 739 347

Po obdržaní vyplneného formulára vás budem do 24 hodín kontaktovať.

Kontaktujte nás

Najčastejšie otázky?

Odpovede na vami
kladené otázky

  • Je travertín vhodný do interiéru a exteriéru?

    Travertín je univerzálny materiál, vhodný ako pre interiér, tak pre exteriér. Vďaka mrazuvzdornosti a oteruvzdornosti je ideálny pre vonkajšie oužitie, vrátane teras a pojazdových plôch. Rôzne povrchové úpravy a impregnácia ho prispôsobujú pre interiéry ako kúpeľňe a kuchyne. Naviac poskytuje atraktívny vzhľad a je dostupný v rôznych formátoch, čo umožňuje široké možnosti designu.

  • Aké výhody má prírodný kameň oporti iným materiálom

    Prírodný kameň ponúka vynikajúce výhody oproti iným materiálom, vrátane vysokej trvanlivosti a odolnosti voči opotrebeniu, poveternostným podmienkam a UV žiareniu, čo zabezpečuje jeho dlhú životnosť. Jeho jedinečná estetika a rôznorodé vzory dodávajú priestorom luxusný vzhľad, zatiaľ čo jednoduchá údržba a odolnosť voči škvrnám uľahčujú každodenné používanie. Okrem toho, ako ekologicky šetrný materiál, je prírodný kameň obľúbenou voľbou pre rôzne interiérové a exteriérové projekty.

  • Ako dlho trvá výroba a dodanie dlažby do interiéru?

    Dodanie je závislé od viacerých faktorov ako je celkový rozsah danej objednávky, typ materiálu a dostupnosť. S pravidla by to nemalo byť viac ako 14 dní no odporúčame nás kontaktovať pre upresnenie.

  • Ako navrhnúť skladbu podlahy v prípade voľby prírodného kameňa?

    Pri navrhovaní skladby podlahy z prírodného kameňa je dôležité zvážiť výber typu kameňa, ako sú mramor, žula, travertín či bridlica, pričom každý druh má rôzne vlastnosti a estetiku. Povrchová úprava ovplyvňuje nielen vzhľad, ale aj funkčnosť, preto treba zvoliť tú, ktorá najlepšie vyhovuje prostrediu. Technika pokládky, ako je klasická dlažba alebo nepravidelná mozaika, a správna príprava podkladu sú kľúčové pre stabilitu a dlhú životnosť podlahy. Nezabudnite zohľadniť aj údržbu, ako je impregnácia na ochranu proti škvrnám a opotrebeniu, aby podlaha zostala elegantná a funkčná.

  • Viete zabezpečiť realizáciu aj na kľúč?

    Samozrejme, spojme sa a dohodnime ďalšie podmienky.

  • Viete narezať materiál na mieru?

    Materiály vieme narezať na rôzne tvary a veľkosti podľa potreby.

Cenová ponuka na mieru

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Umiestnenie ?
TU vpísať do textu potrebné množstvo v prípade dlažby , rozmery a počty kusov v prípade produktu na mieru
zmieňované povrchy nie sú vždy možné na ktoromkoľvek druhu prírodného či technického kameňa
Click or drag a file to this area to upload.
Tu môžete nahrať ručný nákres/scan/foto/pdf (pre lepšiu predstavu)
V prípade potreby, vypíšte požiadavku na nacenenie